Är det svårt att få barnet motiverat till att läsa och skriva hemma? Märker du av att barnet har svårt att komma ihåg bokstäver? Är kanske läsläxan för svår? Rätt insats i rätt tid är A och för barn som ska lära sig läsa och skriva.

Det finns barn som kämpar med läs- och skrivstarten på grund av minnesproblematik kring bokstäver. Att ladda ner en spelapp och låta barnet leka sig till läskunskap är inte svaret på problemet. Att vänta och se om saker och ting faller på plats är inte heller rätt sätt för att hjälpa barnet. Istället behövs en vuxen som guidar och motiverar barnet till läsning och skrivning via effektiv och anpassad läs- och skrivträning hemma.

Med vårt upplägg iMAL Hemma kan barnet träna bokstäver och läs- och skrivträning hemma tillsammans med en vuxen. Något som effektiviserar än mer barnets inlärningsförmåga, vilket i sin tur underlättar skolgången.

iMAL är ett enkelt och anpassat läromedel som på ett positivt sätt introducerar barn till bokstäver, läsning och skrivning. Med 10 till 15 minuters iMAL träning om dagen skapar du goda förutsättningar för barnet att lära samt komma ihåg alla bokstäver. Korta, men effektiva iMAL pass är nyckeln till inkodning av bokstäver. iMAL hjälper barnet att knäcka läskoden.

Just nu erbjuder vi vårt upplägg för hemmabruk ”iMAL Hemma” till nedsatt pris. Du beställer direkt online.

Här nedan ger vi dig 9 korta gratiskurser som visar hur du som förälder kan hjälpa barnet med läsning och skrivning hemma. Börja med att ta del av de första kurserna som visar hur kartlägger barnets kunskaper. Klicka på kurserna:

KURS 1 – Behöver barnet iMAL?

KURS 2 – Träna med iMAL

KURS 3 – Förslag på extraövning

online kurser

Köp din iMAL tillgång för 390 SEK!

Beställ HÄR!