Läsapp där uppgifter anpassas utifrån bokstavskunskapen

Är det dags för barnet att börja skolan till hösten? Eller känner du som förälder att det finns behov för att träna lite extra med bokstäver, läsning och skrivning parallellt med skolundervisningen? iMAL Hemma är en användarvänlig skriv- och läsapp där barnet lär sig läsa och skriva utifrån en multisensorisk inlärningsmetod.

läsapp iMAL

iMALs läsapp är i grunden ingen traditionell “app” då den faktiskt används direkt i webbläsaren. Du behöver med andra ord inte ladda ned någon app för att kunna använda programmet – du får tillgång omedelbart efter ditt köp och loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får på mejl från oss på iMAL. Programmet används även i svenska skolor i kombination med den traditionella pedagogiken. Särskilt för de barn som har svårigheter att lära sig bokstäver och därmed har kommit efter med läsning och skrivning.

Vill du ta reda på om ditt barn är i behov av iMAL? Ta gärna del av den här korta online kursen där vi förklarar iMAL metoden och minnesproblematik kring bokstäver. Där kan du även lära dig mer om iMALs kartläggning av barnets bokstavskunskap, vilket är det underlag du använder för att anpassa barnets läs- och skrivträning. 

Just nu kan du beställa iMAL Hemma till rabatterat “sommarlovspris” (390 SEK istället för ordinarie 690 SEK) och du får dessutom lite extra lång tillgångsperiod ända till slutet av september. Om barnet använder iMAL som läromedel i skolan har vi ett särskilt upplägg, hör av dig till oss.

Beställ iMAL Hemma direkt via den här länken eller skicka ett mejl till karin@imals.se. 

Följ oss gärna på Facebook där vi regelbundet delar med oss av tips samt info gällande iMAL i skolan och hemma. 

« Tillbaka till bloggen